جدیدترین آمار ترابردپذیری موبایل اعلام گردید

جدیدترین آمار ترابردپذیری موبایل اعلام گردید

سرگرمی كامپیوتری: مدیركل دفتر نظارت بر خدمات ارتباطی و فناوری اطلاعات سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی با بیان عدد 176 هزار و 383 ترابرد از شروع امسال، از كاهش تعداد درخواست ترابردپذیری و ترابردهای موفق در مقایسه با سال قبل آگاهی داد.


به گزارش سرگرمی كامپیوتری به نقل از ایسنا، طرح ترابردپذیری شماره ها (MNP) در طول سال ها درگیر اما و اگرهایی بود كه درنهایت از سال ۱۳۹۵ اجرایی شد. به سبب این طرح، شرایطی فراهم می شود كه مشتركان با حفظ شماره خود بتوانند اپراتور ارائه دهنده خدمات خودرا عوض كنند. البته پروسه ترابرد شرایط خاص خودرا دارد و ممكنست بعضی از درخواست های ترابرد از طرف مشتركان با موافقت مواجه نشود.
احراز نشدن هویت مانند تطابق نداشتن مشخصات اعلام شده با مشخصات دارنده شماره، رعایت نكردن ترابرد نظیربه نظیر مانند درخواست ترابرد سیمكارت دایمی به اعتباری و برعكس، فعال نبودن سیمكارت، فعال بودن كمتر از سه ماه سیمكارت شماره مورد درخواست برای ترابرد و پرداخت نكردن بموقع صورتحساب اولیه صادرشده از اپراتور فرستنده توسط مشترك در سیمكارت های دائمی از دلیلهای رد درخواست ترابرد عنوان شده است.
در این راستا، سیدمحمد امامی - مدیركل دفتر نظارت بر خدمات ارتباطی و فناوری اطلاعات رگولاتوری - در گفت و گو با ایسنا درباره ترابردهای موفق از شروع اجرای ترابردپذیری اپراتورهای همراه اظهار نمود: ترابردپذیری از تیرماه سال ۹۵ به صورت آزمایشی شروع شد و از شروع اجرای رسمی پروژه ترابرد از یك شهریور ۱۳۹۵ تاكنون، یك میلیون و ۲۷۰ هزار و ۶۹۸ ترابرد موفق حقیقی و حقوقی انجام شده است.
تعداد درخواست های حقیقی دو میلیون و ۹۴ هزار و ۵۶۱، درخواست های حقوقی ۲۲ هزار و ۶۲۴ عدد بوده و ۹۷۹۰ نفر انصراف دادند. درمجموع تعداد كل درخواست های ترابردپذیری مشتركان حقیقی و حقوقی و انصرافی دو میلیون و ۱۲۶ هزار و ۹۷۵ عدد بوده است. همین طور تعداد ۶۱۹ هزار و ۶۳ درخواست هم به دلیلهای كدهای ریجكشن همچون عدم احراز هویت و قبض و برابر نبودن خطوط اعتباری و دائمی و مواردی از این دست رد شده است.
امامی درباره ورودی ترابردپذیری به هر یك از اپراتورها بیان كرد: ۶۱۷ هزار و ۳۹۸ ورودی از سایر اپراتورها به همراه اول، ۵۹۹ هزار و ۳۸۴ ورودی به ایرانسل و ۵۳ هزار و ۹۱۶ ورودی به رایتل صورت گرفته است. البته این آمار ملاك رتبه بندی اپراتورها نیست، ممكنست یك اپراتور درخواست بیشتری داشته باشد اما به دلیلهای كدهای ریجكشن، ترابرد آنها رد شده باشد.
وی با اشاره به ترابردهای موفق سالیانه صورت گرفته بیان كرد: از شروع راه اندازی این طرح در سال ۹۵، ۹۳ هزار و ۶۹ مورد ترابرد، در سال ۹۶، ۵۰۱ هزار و ۵۵۱ ترابرد، در سال ۹۷، ۴۹۹ هزار و ۶۹۵ ترابرد و در سال ۹۸ تا كنون نیز ۱۷۶ هزا و ۳۸۳ ترابرد صورت گرفته است و باتوجه به آمار سال های گذشته، به نظر تعداد درخواست های ترابرد رو به كاهش است.




منبع:

1398/11/04
23:54:35
5.0 / 5
4334
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۱ بعلاوه ۳
لینک دوستان سرگرمی كامپیوتری
مجله سرگرمی

pcfun.ir - حقوق مادی و معنوی سایت سرگرمی كامپیوتری محفوظ است

سرگرمی كامپیوتری

فناوری اطلاعات و بازیهای کامپیوتری