جشنواره اختراعات رویش در سمنان به كار خود خاتمه داد
سرگرمی كامپیوتری: سمنان - جشنواره اختراعات و ابتكارات رویش دماوند و خاوران عصر پنجشنبه در دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان به كار خود خاتمه داد.
به گزارش سرگرمی كامپیوتری به نقل از ایرنا، جشنواره 2 روزه ملی اختراعات و ابتكارات رویش دماوند و خاوران با حضور مخترعانی از استان های تهران، مازندران، سیستان و بلوچستان، قزوین، خراسان شمالی، خراسان رضوی و جنوبی، گلستان، كرمان، سمنان، یزد، اصفهان و اردبیل به صورت آزاد و خارج از این منطقه به مدت دو روز برگزار گردید.
مهمترین بخش جنبی این جشنواره دو روزه در سمنان، جشنواره آب و خشكسالی است كه در قالب كارگاه های تخصصی با محوریت پژوهش های علمی برای افزایش بهره وری، شیرین سازی، استفاده از فاضلاب، روش های پهنه بندی و آبیاری های نوین مورد پیگیری قرار|گرفت.
معاون امور اقتصادی و توسعه منابع انسانی استانداری سمنان در آیین اختتامیه این جشنواره در سالن آمفی تئاتر فرزانگان دانشگاه آزاد سمنان اظهار داشت: مشكلات موجود جامعه باید فرصتی برای سرمایه گذاری در شركت های دانش بنیان و تبدیل ایده این شركت ها به سرمایه شود.
حشمت الله عسگری با اشاره به برخی كارشكنی ها در جامعه، بیان كرد: نخبگان در كنار مسئولان به صورت مستمر در زمینه اقتصاد دانش بنیان قدم بردارند تا منجر به رشد و شكوفایی كشور شود.
وی با بیان این كه دانش آموختگان كشور پرسشگر نیستند، افزود: بروز استعدادها و شكوفایی آن ها مستلزم اصلاحاتی در نظام آموزشی كشور است.
معاون امور اقتصادی و توسعه منابع انسانی خاطرنشان كرد: باید از ظرفیت ها شركت های دانش بنیان برای سرعت دهی به رونق اقتصادی كشور بهره برد.
به گزارش سرگرمی كامپیوتری به نقل از ایرنا، جشنواره ملی اختراعات و ابتكارات رویش دماوند و خاوران، هجدهم و نوزدهم در دانشگاه آزاد سمنان برگزار گردید و نتیجه داوری اخترع ها یك ماه آینده از جانب گروه داوری اعلام می گردد.
در آیین اختتامیه جمعی از مسئولان بنیاد نخبگان استان های حاضر به همراه حسن سالاریه، معاونت برنامه ریزی و نظارت بنیاد ملی نخبگان، احمد همتی نماینده مردم شهرستان های سمنان، مهدیشهر و سرخه، حشمت الله عسگری معاون امور اقتصادی و منابع انسانی استانداری و مسئولان استان سمنان حضور داشتند.
در این آیین از هفت ایده و سه غرفه برتر در حوزه آب و سه غرفه برتر مخترعان تجلیل شد.
استان سمنان با داشتن حدود 90 هزار دانشجو در بیشتر از 40 دانشگاه و موسسه آموزش عالی، 23 مخترع سطح سه دارد كه از این تعداد 15 اختراع در فرآیند تجاری سازی قرار دارد و 2 اختراع به سطح 2 رسیده است كه به معنای رسیدن به مرحله تجاری سازی كامل و ورود به بازار است.
9891/7408
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب