كشور به تلفیق توانمندی جوانان با ظرفیت های موجود نیاز دارد
سرگرمی كامپیوتری: زنجان - رئیس بسیج علمی، پژوهشی و فناوری كشور اظهار داشت: امروز برای حل مشكلات اقتصادی كشور، به تلفیق توانمندی های مختلف جوانان در بخش های مختلف با ظرفیت های موجود نیاز داریم.
به گزارش سرگرمی كامپیوتری به نقل از ایرنا، حسین قدیانی روز یكشنبه در جمع شركت های دانش بنیان و فناور در پارك علم و فناوری استان زنجان اضافه كرد: شركت های دانش بنیان 2 مفهوم علم و اقتصاد را به خوبی می توانند با هم پیوند دهند.
وی خاطرنشان كرد: با همین شیوه عملكر شركت های دانش بنیان علاوه بر آنكه می توان اقتصاد را چرخاند می توان به روش های بومی به تولید علم پرداخت.
قدیانی تصریح كرد: نیاز كنونی كشور كه اكنون در منطقه خاورمیانه حرفی برای گفتن دارد و در درون با مشكل مواجه می باشد، بهره گیری از راهكارهای اقتصاد دانش بنیان به شمار می آید.
رئیس بسیج علمی، پژوهشی و فناوری كشور اظهار داشت: هم اكنون به قول مسئولان وزارت علوم سه هزار و 500 شركت دانش بنیان در كشور فعالیت می كنند؛ اما سهم آنها در اقتصاد بسیار اندك است.
وی تصریح كرد: باید نیازهای بخش های مختلف كشور را شناسایی و مطابق با آن راهكارهای علمی و دانش بنیان عرضه كرد تا توانمندی ها با نیازهای كشور پیوند بخورد.
قدیانی افزود: متاسفانه 60 درصد شركت های بنیان كه شكل می گیرند شكست می خورند، با وجود آنكه این رقم بالاتر از میانگین جهانی نیست اما توانمندی ایران هم قابل مقایسه با وضعیت جهانی محسوب نمی گردد.
رئیس بسیج علمی، پژوهشی و فناوری كشور اظهار داشت: پارك های علم و فناوری می توانند متناسب با مسایل و چالش های منطقه ای و بومی ماموریت محور عمل كنند.
وی با اشاره به اینكه در حوزه شركت های دانش بنیان چالشی به نام فاصله گرفتن كارهای فناورانه از فعالیت علمی وجود دارد، افزود: برای حل این مساله می توان از ظرفیت هایی كه در كشور وجود دارد برای تولید صنعتی و انبوه محصولات دانش بنیان بهره گرفت و مانع دور شدن افراد مبتكر و خلاق از فعالیت های علمی شد.
قدیانی اضافه كرد: باید برای تمام شركت های دانش بنیان سه كار ارائه خدمات حقوقی، دریافت مشاوره های حسابداری و حسابرسی و بازاریابی را انجام داد.
رئیس بسیج علمی، پزوهشی و فناوری كشور اظهار داشت: این سه مشكل و خدمت باید به شكل متمركز در پارك های علم و فناوری عرضه شود.
وی اصلی ترین وظیفه حاكمیت را استخراج مسائل كشور خواند و برنامه ریزی برای حل آنها با بهره گیری از توانمندی شركت های دانش بنیان را زمینه ساز حركت هدفمند برشمرد.
قدیانی ایران را یكی از كشورهای صاحب هایتك ترین فناوری نظامی جهان معرفی و خاطرنشان كرد: اگر امروز نمی توان در صنعت خودرو حرفی برای گفتن داشت، می توان یه سمت تولید خودروهای برقی كه فناوری آن در اختیار همین جوانان مبتكر است حركت كرد.
رئیس بسیج علمی، پژوهشی و فناوری كشور اظهار داشت: بسیج در رده آماتوری و حرفه ای حاضر به پشتیبانی از طرح های علمی و فناورانه است.
وی تصریح كرد: كشور اكنون نیاز مند یك نهضت علمی و بازخوانی كتب خطی برای پی بردن به شیوه های مطرح شده دانشمندان قدیمی است.
رئیس پارك علم و فناوری استان زنجان هم در همین جلسه اظهار داشت: ما به دنبال تولید سود از جنس كسب و كار، تولید منابع مالی و توسعه و تولید محصول بیشتر هستیم و كاری نماییم كه همه به اهدافمان برسیم و بتوانیم چرخ اقتصاد كشور را بچرخانیم.
داوود مرادخانی اضافه كرد: پارك زنجان آخرین پارك استانی تاسیس شده در كشور است اما در این مدت 5 ماه گذشته تلاش شد تا پناهگاه جوانان مبتكر زنجانی باشیم.
وی خاطرنشان كرد: كوشیده ایم فضای همدلی و همزبانی با حضور ذینفعان راه اندازی نماییم و استعدادهای قابل ستایشی در این استان حصور دارد.
مرادخانی تصریح كرد: كوشیده ایم داستان حلقه اتصال دانشگاه با صنعت را تولید نماییم و ماجرای دانش بنیان شدن را برای همشهریان آموزش و شرح دهیم.
رئیس پارك علم و فناوری استان زنجان اظهار داشت: كوشیده ایم فرهنگ كار را در این خطه در سطح دانش آموزی و دانشجویی شكل دهیم.
3001/8068
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب