دبیرستاد توسعه فناوری اطلاعات خبر داد:
استارتاپ های فناوری اطلاعات حمایت می شوند، اجرای پیوست فناوری
سرگرمی كامپیوتری: دبیر ستاد توسعه فناوری اطلاعات معاونت علمی با اشاره به اینكه دولت بزرگترین خریدار محصولات حوزه فناوری اطلاعات است، اظهار داشت: پشتیبانی از تولید داخل در قالب پیوست فناوری رخ می دهد.
مهدی فقیهی در گفتگو با خبرنگار مهر در مورد توسعه فناوری اطلاعات و مبحث پشتیبانی از كالای ایرانی اظهار نمود: پتانسیل های خوبی در زمینه فناوری اطلاعات در كشور وجود دارد.
دبیر ستاد توسعه فناوری اطلاعات معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری تصریح كرد: برای تولید محصول از تكنولوژی های پایه و فناوری های لبه فناوری حمایت می كنیم؛ بعضی از این پروژه ها به اتمام رسیده اند و برخی دیگر در حال نهایی شدن هستند.
وی با اشاره به اینكه شركت ها و استارتاپ های این حوزه رشد خیره كننده ای دارند، اضافه كرد: تحول در حوزه فناوری اطلاعات از سال ۲۰۱۰ در دنیا با ورود شبكه های اجتماعی رخ داده است.
فقیهی ادامه داد: اما اكنون دیدگاه جدیدی در این حوزه عرضه شده به طوریكه مبحث كسب و كار و تولید رقابت تنها در این حوزه موضوعیت ندارد بلكه نقش فناوری اطلاعات به نوآوری و مزیت رقابتی تبدیل گشته است.
به گفته وی، این مورد نشان داده است كه فناوری اطلاعات می تواند بستر نوآوری باشد؛ در همین راستا شركت ها به دنبال استفاده از فناوری اطلاعات نیستند و آن را نوآوری می دانند كه قابلیت ارتقا توسعه كسب و كارشان را دارد.
دبیر ستاد توسعه فناوری اطلاعات معاونت علمی با اشاره به اینكه مردم می توانند در كنار این سرویس ها بهره ببرند، تصریح كرد: به صورت روزانه نرم افزارهای جدیدی در حوزه فناوری اطلاعات عرضه می گردد كه خدمات دهنده هستند و مردم می توانند مخاطب آنها باشند.
استارتاپ ها موجود زنده هستند
وی در مورد استارتاپ های حوزه فناوری اطلاعات با تاكید بر اینكه استارتاپ ها مثل یك موجود زنده هستند و باید برای توسعه آنها اكوسیستم استارتاپی وجود داشته باشد، عنوان كرد: زیست بوم استارتاپ ها باید موجودیت هایی مانند دانشگاهها، مراكز رشد و پارك ها، سرمایه گذاران، شتابدهنده ها، دولت و نهادهای حاكمیتی موجودیت های اكوسیستم استارتاپ هستند.
فقیهی با اشاره به اینكه فضا برای اكوسیستم استارتاپی در كشورمان تا حد خوبی شكل گرفته و دانشگاه های ما به این مسیر ورود پیدا كرده اند، تصریح كرد: دولت بزرگترین خریدار محصولات فناوری اطلاعات است.
دبیر ستاد توسعه فناوری اطلاعات اظهار داشت: اگر دولت اجبار داشته باشد به جای خرید خارجی خرید داخلی داشته باشد؛ یا تلاش كند در زمینه هایی كه تكنولوژی آن در كشور وجود ندارد انتقال تكنولوژی را ترتیب دهد اتفاق مباركی رخ خواهد داد؛ در همین زمینه موضوعات پیوست فناوری و بازار سازی در معاونت علمی مطرح است.
وی اضافه كرد: با عنایت به تقویت و پشتیبانی از تولید داخل در قالب پیوست فناوری كه معاونت علمی وظیفه نظارت بر اجرای آن را دارد خریدهای دولتی پیگیری و با اجرای پیوست فناوری كه با همكاری وزارتخانه های مختلف است تلاش بر این داریم كه پیوست فناوری در همه وزارتخانه ها رسوخ بیابد.
فقیهی با اشاره به توضیح پیوست فناوری اظهار داشت: دستگاه های اجرایی به واسطه این پیوست، ملزم شده اند تا برنامه خود در جهت ارتقای بازار محصولات دانش بنیان و توسعه فناوری حوزه خویش را ارائه نمایند و این نشان داده است مشاركت دستگاه های اجرایی كشور در توسعه اقتصاد دانش بنیان لازم و ضروری می باشد.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب