نظام بانکداری کشور در خط مقدم جنگ ترکیبی قرار دارد

نظام بانکداری کشور در خط مقدم جنگ ترکیبی قرار دارد

به گزارش سرگرمی کامپیوتری، معاون امنیت مرکز ملی فضای مجازی با اشاره به این که نظام بانکداری کشور در خط مقدم جنگ ترکیبی قرار دارد، اظهار داشت: تهاجمات سایبری می تواند حکمرانی کشور را نیز با چالش مواجه کند.



به گزارش سرگرمی کامپیوتری به نقل از مرکز ملی فضای مجازی، محسن پاشا قائم مقام رئیس و معاون امنیت مرکز ملی فضای مجازی، در نشست اعلام رتبه بندی بانکها از منظر امنیت سایبری، ضمن اشاره به اهداف این رتبه بندی اظهار داشت: این برنامه با هدف ایجاد نقشه راهی برای مدیریت ریسک در کشور دنبال می شود تا مجموعه های عمومی بتوانند با آگاهی بیشتر از سطح ریسک خدمات دهندگان، برای انتخاب خدمات مورد نیاز خود تصمیم گیری کنند.
وی اضافه کرد: با مشخص شدن سطح ریسک هر مجموعه، خدمات گیرندگان می توانند خدماتی را انتخاب کنند که ریسک پایین تری دارند.
معاون امنیت مرکز ملی فضای مجازی اظهار داشت: نظام بانکداری کشور در خط مقدم جنگ ترکیبی قرار دارد و اقدامات و کوشش های این حوزه شایسته تقدیر است، اما تهاجمات سایبری امروز صرفا به لایه فناوری محدود نیست و می تواند حکمرانی کشور را هم با چالش مواجه کند.
پاشا با تاکید بر ماهیت تهاجمات سایبری ضد کشور اظهار نمود: تهدیدکنندگان، امروز صرفا هکرهای معمولی نیستند، بلکه بازیگرانی هستند که تحت مدیریت دشمن متخاصم ضد کشور اقدام می کنند. اگر این اقدامات به درستی مدیریت نشوند، می توانند چالش های گسترده ای برای کشور ایجاد کنند که به لطف الهی، تابحال اقدامات مخرب دشمن تا حد خوبی دفع شده است.
قائم مقام رئیس مرکز ملی فضای مجازی با تشریح فرآیند اجرای رتبه بندی امنیت سایبری بانکها اشاره کرد: بعد از مشخص شدن رتبه ها و سطح بندی مجموعه ها، یک ماه فرصت درنظر گرفته شده است با همکاری بانکها و مجموعه های مسئول در مرکز ملی فضای مجازی، نقصها شناسایی شده، برطرف شود. بعد از آن، ارزیابی مجدد انجام و نتایج نهائی برای اطلاع افکار عمومی منتشر خواهد شد.
وی افزود: در سند ارتقاء امنیت فضای مجازی، برای موارد اختلاف نظر میان نظام بانکی و مجموعه های نظارتی هم سازوکار مشخصی پیشبینی شده است. مجموعه هایی که نسبت به فاکتورها اعتراض دارند، می توانند مبحث را به کمیسیون عالی امنیت فضای مجازی ارجاع دهند تا در آنجا بررسی شود و در صورت نیاز، شاخص مربوط اصلاح گردد. همینطور ممکنست برخی فاکتورها با عنایت به شرایط جنگی کشور نیازمند بازبینی باشند.
معاون امنیت مرکز ملی فضای مجازی ضمن اشاره به این که امسال اولین سال اجرای این رتبه بندی است، اظهار داشت: در این مرحله کوشش شده شاخص هایی تعیین شود که قابلیت اجرا داشته باشند، اما با عبور از این مرحله، فاکتورهای سخت گیرانه تری برای سال آینده درنظر گرفته خواهد شد و دقت ارزیابی هم افزایش خواهد یافت.
وی در ادامه اضافه کرد: امیدواریم که اجرای این برنامه به عرضه خدمات بهتر به مردم و تقویت اعتماد عمومی به حوزه پولی و مالی کشور بر پایه افزایش تاب آوری خدمات مالی منجر شود.

1405/07/29
13:27:37
0.0 / 5
8
تگهای خبر: خدمات , فضای مجازی , فناوری , کامپیوتر
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۷ بعلاوه ۳
لینک دوستان سرگرمی كامپیوتری
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

مجله سرگرمی