ببینید| حامد بیدی:

علت قطع اینترنت ناکارآمدی فیلترینگ بود

علت قطع اینترنت ناکارآمدی فیلترینگ بود

به گزارش سرگرمی کامپیوتری، حامد بیدی، فعال و پژوهشگر حقوق دیجیتال، با انتقاد از سیاستهای محدودسازی اینترنت، گفت فیلترینگ و قطع اینترنت نه تنها امنیت دیجیتال را تأمین نکرده، بلکه با تضعیف زیرساخت ها، اختلال در بروزرسانی های امنیتی و صدمه به کسب و کارها، به افزایش ناامنی های فنی و اجتماعی منجر گردیده است.


به گزارش سرگرمی کامپیوتری به نقل از خبر آنلاین، بیدی در میزگرد «فیلترینگ امنیت آورده است>» با اشاره به این که کاربران در یک سال قبل بخش قابل توجهی از روزها را با محدودیت یا قطع اینترنت سپری کرده اند، اظهار نمود فیلترینگ تنها قسمتی از یک رویکرد انقباضی است که فضای مجازی را تهدید تلقی می کند. بگفته او، ابزارهایی مانند اختلال در اینترنت، محدودسازی ترافیک بین الملل و اجرای سیاست هایی نظیر «ایران اکسس» نیز در همین چارچوب دنبال شده اند.
وی افزود استفاده گسترده کاربران از فیلترشکن ها سبب شده فیلترینگ کارآیی خودرا از دست بدهد و در ادامه، محدودیت ها به سوی قطع گسترده اینترنت سوق پیدا کند. این کارشناس حقوق دیجیتال تاکید کرد تجربه تهاجمات سایبری اخیر نشان داده است که این سیاستها نتوانسته اند از زیرساخت های کشور محافظت کنند.
بیدی همین طور اخطار داد که قطع اینترنت علاوه بر لطمه به معیشت کسب وکارهای کوچک، مانع دریافت بروزرسانی های امنیتی برای سیستم ها و سرورها شده و بالاخره، بجای افزایش امنیت، زمینه ساز ناامنی های پایدار فنی و اجتماعی شده است.
متن کامل این میزگرد را اینجا بخوانید.
1405/05/04
14:07:25
0.0 / 5
5
تگهای خبر: آنلاین , اینترنت , دیجیتال , سیستم
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۹ بعلاوه ۳
لینک دوستان سرگرمی كامپیوتری
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

مجله سرگرمی

pcfun.ir - حقوق مادی و معنوی سایت سرگرمی كامپیوتری محفوظ است

سرگرمی كامپیوتری

فناوری اطلاعات و بازیهای کامپیوتری
پی سی فان، دنیای سرگرمی و اطلاعات کامپیوتر در دستان شما، آخرین اخبار دنیای فناوری و بازی‌ها