آمادگی وزارت ارتباطات در استفاده از تولید محتوای دانشگاهی

آمادگی وزارت ارتباطات در استفاده از تولید محتوای دانشگاهی

سرگرمی کامپیوتری: وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات بر اهمیت نقش ارتباطات در حل مسایل روز جامعه تاکید کرد و از آمادگی این وزارتخانه برای استفاده از ظرفیتهای دانشگاهی خصوصاً در عرصه تولید محتوای فاخر آگاهی داد.



به گزارش سرگرمی کامپیوتری به نقل از وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، سید ستار هاشمی، وزیر ارتباطات عصر دوشنبه به مناسبت هفته ارتباطات در همایش «ارتباطات در تلاقی فرهنگ و فناوری» که در دانشگاه علامه طباطبایی برگزار گردید، گفت: ارتباطات در جهان پرشتاب امروز نه فقط مسئله نیست، بلکه عین راهکار است. ما آماده ایم از ظرفیت دانشگاه ها، خصوصاً دانشگاه علامه طباطبایی، برای پشتیبانی از تولید محتوای فاخر استفاده نمائیم.
وی به موضوع پیوند فرهنگ و فناوری در وزارت ارتباطات اشاره نمود و اضافه کرد: این مسیر را متناسب با فرهنگ و تمدن ایران و مبتنی بر ارزش ها و باورها ادامه خواهیم داد.

نقش ارتباطات در توسعه انسانی


در این مراسم که با حضور دکتر شجاع احمدوند، رییس دانشگاه علامه، دکتر هادی خانیکی، استاد برجسته ارتباطات، و جمعی از اساتید و دانشجویان برگزار گردید، دکتر هاشمی با اشاره به تأثیر عمیق ارتباطات بر شئون مختلف زندگی همچون اقتصاد، فرهنگ، علم و سیاست اظهار داشت: اگر کسی به توسعه ارتباطات باور نداشته باشد، شناختی از توسعه انسانی ندارد.
وزیر ارتباطات، اعتماد را یکی از مهم ترین دستاوردهای بشری دانست و اضافه کرد: در غیاب داستانهای شفاف و انتقال اطلاعات، سوءظن و گمانه زنی شکل می گیرد و این مساله می تواند اعتماد عمومی را که از اساسی ترین مؤلفه های حکمرانی است، تضعیف کند.

تحول در حکمرانی با قدرت ارتباطات


وی، ارتباطات را ابزاری برای ایجاد همدلی، تفاهم و وفاق دانست و تاکید کرد: ارتباطات، ساختار سلسله مراتبی حکمرانی را به ساختاری پاسخگو و مسطح مبدل می کند و این تغییری بنیادین است.
هاشمی با اشاره به تحول ارتباطات در سالیان اخیر، اظهار داشت: امروز مدلهای تعاملی جدید و زیرساخت های ارتباطی بر پایه زبان شکل گرفته اند و هوش مصنوعی نیز که یکی از تحولات بنیادی است، خود مبتنی بر زبان، توسعه یافته است.
وی اضافه کرد: یکی از ظرفیتهای مهم تکنولوژی های جدید، استفاده از آنها در مدیریت پیچیدگی های زندگی امروز است. بطور مثال، در قانون گذاری و رفع تعارض قوانین می توان از هوش مصنوعی بهره برد؛ موضوعی که در دنیا نیز مورد توجه است.

تنظیم گری فناوری؛ ضرورت ورود به عصر جدید


وزیر ارتباطات همین طور به ضرورت تدوین چارچوب تنظیم گری برای تکنولوژی های جدید مانند هوش مصنوعی پرداخت و اظهار داشت: دو رویکرد عمده در جهان وجود دارد؛ رویکرد سخت گیرانه و مدل تسهیل گر. برخی کشورها رویکرد اول را پیش گرفته اند و برخی دیگر رویکرد دوم؛ ما نیز باید رویکرد خودرا متناسب با شرایط کشور مشخص نماییم.
او با اشاره به تأثیر فناوری بر بازار کار و اشتغال، اظهار داشت: تولید محتوا توسط هوش مصنوعی در عرصه هایی مانند مقالات علمی، تصویر، موسیقی و سایر قالب ها، هم فرصت های شغلی جدید می آفریند و هم برخی مشاغل را از چرخه خارج می کند؛ بدین سبب حضور و تحلیل متخصصان علوم انسانی دراین خصوص ضرورت دارد.
هاشمی در آخر با تکیه بر اهمیت روایت و تبدیل آن به محتوای اثربخش اظهار داشت: تولید محتوای فاخر از برنامه های پیشنهادی من به مجلس شورای اسلامی بوده و در این راه، از ظرفیت دانشگاه ها و خصوصاً دانشگاه علامه طباطبایی برای تحقق این هدف بهره خواهیم برد.


منبع:

1404/02/30
12:33:24
0.0 / 5
19
تگهای خبر: ارتباطات و فناوری اطلاعات , تكنولوژی , فناوری , متخصص
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۷ بعلاوه ۴
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

مجله سرگرمی

pcfun.ir - حقوق مادی و معنوی سایت سرگرمی كامپیوتری محفوظ است

سرگرمی كامپیوتری

فناوری اطلاعات و بازیهای کامپیوتری
پی سی فان، دنیای سرگرمی و اطلاعات کامپیوتر در دستان شما، آخرین اخبار دنیای فناوری و بازی‌ها