با برگزاری كنفرانسی از سوی پژوهشگاه ICT محقق می شود

بررسی شبکه ملی اطلاعات و هوشمندسازی در بهمن ماه

بررسی شبکه ملی اطلاعات و هوشمندسازی در بهمن ماه

سرگرمی کامپیوتری: رییس پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات از برگزاری سیزدهمین کنفرانس علمی فرماندهی و کنترل ایران (C4I) با شعار ˮفرماندهی و کنترل، فناوری های نو، پیشرفت ملیˮ در بهمن ماه سال جاری آگاهی داد.


به گزارش سرگرمی کامپیوتری به نقل از ایسنا، دکتر وحید یزدانیان، هدف از برگزاری این کنفرانس را گسترش فرهنگ و پیشرفت مبانی نظری، کاربردی و توسعه ای این حوزه دانست و اضافه کرد: پژوهشگاه ارتباطات بعنوان میزبان این رویداد مهم، از تمامی پژوهشگران، متخصصان، فناوران و صاحبنظران مراکز تحقیقاتی، علمی، دانشگاهی، صنعتی و مدیریت کشور دعوت می کند با ارسال مقالات و دستاوردهای علمی، فنی و مدیریتی خود، در این رویداد مشارکت کنند.
یزدانیان با اعلان اینکه این کنفرانس در هفت محور برگزار می شود، اظهار نمود: در این رویداد درباب مطالبی چون "مبانی نظری، اصول و سیاست های فرماندهی و کنترل"، "توسعه علوم و فناوری های نوظهور، فرماندهی و کنترل"، "امنیت در چرخه های فرماندهی و کنترل"، "شبکه ملی اطلاعات، فرماندهی و کنترل"، "توسعه زیرساخت های مؤثر بر ارتقاء نظام فرماندهی و کنترل"، "فرماندهی و کنترل در فضای سایبری" و "هوشمندسازی در نظام فرماندهی و کنترل" بحث و تبادل نظر خواهد شد.
به نقل از روابط عمومی پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات، بگفته وی سیزدهمین کنفرانس ملی فرماندهی و کنترل ایران بهمن ماه ۱۴۰۰ برگزار می گردد.




منبع:

1400/09/02
20:42:09
0.0 / 5
572
تگهای خبر: ارتباطات و فناوری اطلاعات , صنعت , فناوری , كاربر
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۴ بعلاوه ۵
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

مجله سرگرمی

pcfun.ir - حقوق مادی و معنوی سایت سرگرمی كامپیوتری محفوظ است

سرگرمی كامپیوتری

فناوری اطلاعات و بازیهای کامپیوتری
پی سی فان، دنیای سرگرمی و اطلاعات کامپیوتر در دستان شما، آخرین اخبار دنیای فناوری و بازی‌ها