آیا اینترنت در سال آینده گران می شود؟

آیا اینترنت در سال آینده گران می شود؟

به گزارش سرگرمی کامپیوتری مطرح کردن پیشنهادی در جلسه امروز مجلس درباره مبلغ دریافتی دولت از اپراتورها و توییت وزیر ارتباطات مباحثی را در مورد گران شدن یا نشدن اینترنت در سال آینده ایجاد کرد.


. به گزارش سرگرمی کامپیوتری به نقل از ایسنا، سارا فلاحی نماینده مردم ایلام در جلسه امروز مجلس و در جریان بررسی جزئیات لایحه بودجه پیشنهاد حذف کل بند (ی) ماده واحده را مطرح کرد؛ پیشنهادی که با مخالفت نمایندگان همراه شد اما مباحث زیادی را در مورد قیمت اینترنت در سال آینده بیان کرد.
در این بند به اپراتورهای عرضه دهنده خدمات مخابراتی، اجازه داده شده تا علاوه بر قیمت هر پیامک مبلغ ده (۱۰) ریال از استفاده کنندگان خدمات مزبور دریافت و به حساب درآمد عمومی واریز نمایند. همینطور در بخش درآمدی ردیف دوم این بند اجازه داده می شود که حق الامتیاز و حق السهم دولت از اپراتورهای عرضه دهنده خدمات مخابراتی به میزان ده درصد (۱۰%) افزایش یابد و به حساب درآمد عمومی ردیف واریز شود.
علاوه بر این در بخش هزینه ای ردیف ۲ ذکر شده است که منابع حاصل به میزان ۳۰ هزار میلیارد ریال با هدف پشتیبانی از تولید و محتوا و فعالیتهای فرهنگی و نظارت بر فضای مجازی هزینه می شود، مسؤلان صدور مجوز و تنظیم مقررات صوت و تصویر فراگیر و نظارت بر آن منحصرا به عهده سازمان تنظیم مقررات صوت و تصویر فراگیر سازمان صدا و سیما است.
پیش از این محمدجواد آذری جهرمی وزیر ارتباطات در صفحه شخصی خود در توییتر نوشته بود «امیدوارم امروز نمایندگان محترم مجلس با مصوبه کمیسیون تلفیق، در خصوص افزایش سه هزار میلیارد تومانی مالیات اپراتورها و اختصاص آن به برخی دستگاهها همچون صداوسیما برای امورات نظارتی، مخالفت کنند. تصویب این بند در تبصره ۶ بودجه سبب افزایش چشم گیر قیمت بسته های اپراتورها خواهد شد.»
در جریان بررسی پیشنهاد نماینده ایلام، سید محسن دهنوی عضو هیئت رییسه مجلس به توئیت آذری جهرمی واکنش نشان داد و اظهار داشت: مگر وزیر ارتباطات برای مجلس تعیین تکلیف می کند!
وی ادامه داد: حق السهم دولت از اپراتورها بسیار بالاست اما دولت در بودجه به آن اشاره نمی کند، این حوزه به حیات خلوتی برای عده ای تبدیل گشته که از آن برای فعالیتهای انتخاباتی استفاده می شود.
این عضو کمیسیون تلفیق افزود: امروز مساله این است که دولت مبلغی از اپراتورها بابت این محل دریافت می کند و سال جاری هم مقرر است رقمی معادل ۱۱ هزار میلیارد تومان دریافت کند ولی به مجلس عنوان می شود که رقمی معادل ۷ هزار میلیارد تومان دریافت می شود. معلوم نیست این پول در چه محلی هزینه می شود، تاکید مجلس بر این است که اگر پولی دریافت می شود چرا اظهار نمی گردد، بعد از آنکه این مساله عنوان شد رقم ۷ هزار میلیارد به ۱۰هزار میلیارد تومان افزایش پیدا کرد که این خود نخستین موفقیت مجلس بود.
دهنوی خاطرنشان کرد: این پول، پول مردم است که با آن فعالیتهای انتخاباتی صورت می گیرد، با این پول مقرر است هزینه کدام ستاد انتخاباتی پرداخت شود؟ وزیر ارتباطات چه کاره است که برای مجلس تعیین تکلیف می کند.
او افزود: در این بند قید خواهد شد دولت و اپراتورها حق افزایش تعرفه در سال آینده را ندارند بنابراین اجازه نخواهیم داد که حتی یک ریال از جیب مردم هزینه اضافه صورت گیرد حتی پیشنهاد افزایش نرخ تعرفه های اینترنت هم در کمیسیون تلفیق رد شد بنابراین مجلس حامی ثبات در قیمت ها خواهد بود.
در ادامه نمایندگان با حذف کل بند (ی) تبصره ۶ این لایحه مخالفت کردند.



1399/12/06
14:18:56
0.0 / 5
836
تگهای خبر: اپراتور , اینترنت , خدمات , فضای مجازی
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۶ بعلاوه ۲
مجله سرگرمی

pcfun.ir - حقوق مادی و معنوی سایت سرگرمی كامپیوتری محفوظ است

سرگرمی كامپیوتری

فناوری اطلاعات و بازیهای کامپیوتری